PERSONDATAPOLITIK

I forbindelse med vedtagelsen af den nye persondataforordning, som trådte i kraft d. 25. maj 2018, har vi udarbejdet en persondatapolitik for alle vore kunder og samarbejdspartnere.
Hos GS-EUROLASER A/S tager vi som al anden lovgivning persondataforordningen seriøst.
De persondata vi gemmer om dig omfatter udelukkende almindelige persondata, som fx dit navn, arbejdsmail og arbejdstelefon. Yderligere for virksomheder omfattes også virksomhedens navn, adresse og cvr-nummer. Vi opbevarer og bruger disse informationer, for at vi er i stand til at give dig den bedst mulige service, og for at kunne opretholde et godt samarbejde med dig som kunde og samarbejdspartner.

Vi behandler dataene internt på kontoret, dog kan der i enkelte tilfælde ske en overførsel af persondata fra GS-EUROLASER A/S til vores leverandører. Dette for at de kan levere varer direkte til jeres virksomhed med dig som reference. Derudover vil du, hvis det er relevant, kunne fremgå som reference på fakturaen fra GS-EUROLASER A/S.

Som registreret person hos GS-EUROLASER A/S skal du vide, at vi arbejder professionelt med dine oplysninger, og at har du følgende rettigheder:

  • Ret til at blive oplyst om, at der indsamles og behandles personoplysninger om dig
  • Ret til løbende at få indsigt i, hvordan dine oplysninger behandle
  • Ret til at få berigtiget urigtige data og begrænset behandlingen
  • Ret til at få slettet data
  • Ret til at gøre indsigelse over at dine oplysninger behandles og videregives
  • Ret til at kunne få udleveret dine data
  • Ret til at klage til Datatilsynet