Velkommen hos GS-Eurolaser A/S - Specialist in steel

GS-Eurolaser A/S er underleverandør inden for jern- og metalindustrien, med specialer inden for laserskæring, kantbukning og robotsvejsning. Vore laser kompetencer omfatter skæring i sort jern op til 20 mm, aluminium op til 10 mm og rustfri stål op til 20 mm. Plade størrelse op til 4000 x 2000 mm.

 

Kontakt os

Vore 4 laserskærer er udstyret med fuldautomatiske lagertårn, hvilket betyder at maskinerne kan køre ubemandet. Dette betyder mere effektiv skære tid, som fører til bedre priser. Vore bukkekompetencer omfatter op til 4,25 meters kantbukker, med 8 styrede aksler. En samling af mange værktøjer, en maskine med 8 aksler og cnc styring gør, at vi kan bukke i mange specielle former. Når arbejdet er kompliceret, udføres pladeudfoldning i 3D, og ved simpel bukning arbejder vi i 2D.

Mere end 10 års erfaring inden for laserskæring, robotsvejsning og produktion af små og store serier. Bl.a serier fra 20 stk. Mulighed for robotsvejsning, af de skårede og bukkede emner. Vi kan tilbyde robotsvejsning på 4 stk. ABB robotter emnestørrelse op til 4000 x 2000 og max 2 tons.