Robotsvejsning med fleksibilitet

GS-Eurolaser har specialiseret sig i robotsvejsning men udfører både manuel og robotsvejsning.
Vi rådgiver dig om den løsning, der passer bedst til netop din svejseopgave, så du er sikker på at få det bedste resultat til en konkurrencedygtig pris.

Om robotsvejsning er den rigtige løsning for din opgave, afhænger af seriestørrelse, krav til kvalitet, finish og svejseopgavens kompleksitet.

Robotsvejsning er mange gange hurtigere end manuel svejsning, og benyttes især på svejseemner med lang svejsetid, eller emner der kræver høj gentagelses præcision.

 

Kontakt os

Svejserobotten udfører opgaverne med en millimeters nøjagtighed og helt uden spildtid. Mens robotten arbejder på en station, klarer operatøren opsætning af nye komponenter i fixtur samt afrensning og QC af de færdige emner.
Vi løser både små og store emner i små og store serier størrelser.

Vi udvikler og fremstiller selv vores fiksturer til manuel og robotsvejsning. Dette sammenholdt med vores mangeårige erfaring sikrer hurtig omstillingstid og ingen spildtid.

Vores robotoperatører programmerer direkte på robotten, hvilket sikre hurtige og fleksible omstillinger og at selv komplekse opgaver kører uden afbrydelser.
Ønsker du at benytte dine egne svejse fiksturer, tilpasser vi dem til vores robotter.

Vi kan håndtere hele processen omkring dine metalemner. Derved opnås en ubrudt værdikæde med hurtig og præcise leveringer, reducerede omkostninger og garanti for god og ensartet kvalitet. Vores indgående kendskab til svejsning og overfladebehandling sikrer en økonomiske løsning af høj kvalitet.

Maskinpark

4 robotsvejsere med mulighed for at svejse konstruktioner op til 4000x2000x1000mm og en vægt på op til 2000 kg.

7 stk. manuelle svejsepladser med krankapacitet på op til 1000 kg i hver kabine.